Hotmail

Over Hotmail

Hotmail is een e-maildienst die jaren terug in het leven werd geroepen door Microsoft. Met als doel om iedereen gratis en voor niets een e-mailaccount te geven. Met als hoop natuurlijk dat iedereen hun e-mailadres op een Windows computer zou gebruiken. Die missie is grotendeels geslaagd en nog steeds biedt Microsoft goede support aan hun dienst. Sterker nog, Hotmail is nu nog beter. Het is namelijk samengegaan met Outlook. De premium e-maildienst van Hotmail. Je hebt nu dus nog meer opties en het fijne: het is nog steeds gratis.

hotmail nl

Jonge internetgebruikers zijn opgegroeid met Hotmail en hebben bijna allemaal een hotmailadres, zoals het in de volksmond wordt genoemd. Vroeger kon je met je hotmailadres zelfs op MSN. Helaas is MSN overgegaan in Skype, al is dat geen slechte stap gebleken. Maar nog steeds maken mensen gebruik van Hotmail.

Hotmail is nog steeds een fantastische e-maildienst. Sterker nog, het is nog steeds de beste gratis optie. Er je zakelijke e-mailadres van maken, is misschien niet de beste optie. Maar een beter e-mailadres voor privé moet nog steeds gemaakt worden. Doordat Hotmail in je browser is, kun je altijd en overal je e-mail checken. Ideaal.

Hotmail naar Outlook

Het was een verrassing voor velen: van de één op de andere was Hotmail niet meer. Niet dat Microsoft de stekker uit de e-maildienst trok. Welnee! Microsoft kent de waarde van Hotmail maar al te goed en heeft Hotmail daarom de broodnodige update gegeven. Hoe? Simpel! Door samen te gaan met Outlook. Hun oudste e-maildienst. Vanaf nu heet Hotmail dan ook Outlook. Dat is wel even wennen, maar laat je uiteindelijk achter met een aangenaam gevoel.

hotmail nl

Hotmail is nu namelijk nog beter. Excuses, Outlook is nog beter. Er zijn meer opties. De lay-out is helemaal van nu en e-mails komen nog net zo snel aan. Ook wordt spam nu beter afgeweerd. En dat scheelt in je gemoedsrust. Spam was namelijk altijd een nadeel van Hotmail. Doordat de dienst gratis is en er zoveel mensen een account hebben, was Hotmail het doelwit voor spammers. Dat is nu nog steeds zo, maar spam komt steeds vaker in je spambox. En dat is maar goed ook.

De transitie van Hotmail naar Outlook is goed verlopen. Het was even wennen, maar nu de rookwolken zijn opgetrokken is iedereen meer dan tevreden. Outlook is een verbeterde versie van Hotmail, zoals Microsoft aankondigde.

Hotmail.com voor Android

Microsoft heeft onlangs haar nieuwe e-mailservice, hotmail.com, aan de internetgebruikers ter beschikking gesteld. Hoewel het op het web is uitgebracht, is het ook beschikbaar als een Android-app. De e-maildiensten van de app zijn zeker goed. Het synchroniseert de contacten en kalender van het Android-apparaat en stelt de gebruiker in staat om de verversingsfrequentie in te stellen.

 

E-mail instellen in de app hotmail voor Android

E-mail instellen in de app hotmail voor Android

Hotmail voor Android De gebruiker kan de synchronisatiefrequentie instellen zoals vereist voor specifieke mappen of na een specifieke tijd. De samenstelling van een bericht kan worden gedaan via de menutoets, omdat er geen snelkoppeling is. De dingen daarna zijn echter vrij standaard.

Hotmail.com voor Android is in staat om meerdere accounts te ondersteunen, waardoor de gebruikers kunnen schakelen tussen verschillende accounts via het startscherm van de app. Outlook-hotmail voor Android ondersteunt het ontvangen van berichten die zijn geadresseerd aan de e-mailaliassen, maar het biedt de gebruikers geen mogelijkheid om berichten van hen te verzenden.

De Hotmail -app voor Android biedt extra beveiliging via een wachtwoord. Hierdoor kunnen de eigenaren van het Android-apparaat hun apparaten beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Als het apparaat verloren is gegaan, kan de ontvanger niets lezen op het apparaat vanwege de extra beveiligingslaag.

E-mail instellen in de app hotmail voor Android

De app biedt eenvoudige archivering en verplaatsing van geselecteerde berichten naar andere mappen of als een archief. Deze functie is vooral handig voor gebruikers die vaak te kort zijn voor de opslaglimiet.

Microsoft heeft de hotmail.com-app geïntroduceerd voor Android-apparaten met Android 2.x of hoger. Er zijn binnenkort verschillende hulpmiddelen beschikbaar, waaronder het aanpassen van de inbox met thema’s en kleuren. Er zouden binnenkort meer sneltoetsen beschikbaar zijn.

Gebruikers zoals de schonere en meer gebruikersgerichte interface van hotmail voor Android. Ze zijn dankbaar voor de superieure functies van de dienst die spam en andere ongewenste berichten blokkeert. Bovendien biedt de service betere functies om documenten, foto’s en andere inhoud te delen. Het doorzoeken van de e-mails op basis van onderwerp, ontvanger en afzender is ook toegestaan ​​door de app hotmail voor android. De service biedt gebruikers ook de mogelijkheid om berichten direct te verzenden met de tab-toets. Gebruikers kunnen de gesprekken en hun antwoorden in één weergave bekijken.

Met de outlook.com – hotmail.com-app voor Android biedt Microsoft een op de cloud gebaseerde e-mailservice waarmee gebruikers zelfs onderweg contact kunnen houden. Bovendien kunnen ze de service op verschillende platforms synchroniseren, wat helpt om op de hoogte te blijven van alle accounts.

Hotmail.com voor iPhone

Hotmail.com is de nieuwe e-mailservice die onlangs door Microsoft is geïntroduceerd. De service biedt een duidelijke en gebruikersvriendelijke interface die gemakkelijk te gebruiken is en veel nuttige functies heeft. E-mailgebruikers kunnen de service gebruiken door een nieuw Outlook-account te maken of door hun bestaande accounts die op Hotmail, MSN ID of Live kunnen staan. Gebruikers van deze accounts kunnen inloggen op hun respectievelijke accounts en toegang krijgen tot de nieuwe Microsoft webmailservice.

Hoewel hotmail via internet toegankelijk is, is het ook beschikbaar voor de iPhone van Apple. Hierdoor kunnen zelfs de iPhone-gebruikers e-mails lezen, verzenden en herhalen vanaf hun iPhones zonder dat ze een extra toepassing hoeven te installeren. Hier zijn de stappen om het nieuwe hotmail-account aan de iPhone toe te voegen, zodat gebruikers het met succes kunnen gebruiken.

Hotmail voor iPhone: hoe
Stap 1
Tik op Instellingen op de iPhone en tik vervolgens op Mail, Contacten en Agenda. Als u het e-mailaccount voor het eerst op uw iPhone toevoegt, tikt u op het pictogram Mail-app op het beginscherm op hun telefoon.

Stap 2
De tweede stap is om op Account toevoegen te tikken, dat beschikbaar is op de pagina Accounts

Stap 3
Tik hierna op Hotmail

E-mail instellen in mobiele app hotmail voor iOS

E-mail instellen in mobiele app hotmail voor iOS

Stap 4
Nu is de stap om het e-mailadres van Outlook.com en het wachtwoord in te voeren. U moet een gebruikersnaam voor het account invoeren in het beschrijvingsvak. Met deze naam kunt u het account gemakkelijk identificeren.

Stap 5
Ten slotte moet u de velden selecteren die u met het account wilt synchroniseren en op Opslaan tikken om het account en de instellingen op te slaan.

E-mail instellen in mobiele app hotmail voor iOS

E-mail instellen in mobiele app hotmail voor iOS

Met de mogelijkheid om de iPhone te synchroniseren met de nieuwe e-mailservice van Microsoft, de Outlook.com, Hotmail.com, zouden de iPhone-gebruikers ook gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot hun e-mails.

Het is ook mogelijk om via internet toegang te krijgen tot outlook.com op de iPhone. Hier zijn de stappen om dit te doen:

Eerst moet je naar de website van outlook.com of hotmail.com gaan via het adres www.Hotmail.nl en de pagina openen.

De volgende stap is het invoeren van het e-mailadres en wachtwoord van de Outlook of hotmail

Nadat deze gegevens zijn ingevoerd, kunt u inloggen op het account.

Bij het openen van outlook.com op de iPhone, moet u onthouden dat er enkele specifieke functies beschikbaar zijn op het web, maar ontbreken op de telefoonversie. Microsoft werkt echter aan deze functies om ze beschikbaar te maken