hotmail

Hotmail account aanmaken

Er zijn tegenwoordig veel elektronische berichtenservices beschikbaar, maar in de geweldige opties die internet biedt, is dit een van de diensten die de voorkeur van gebruikers heeft en dat is de gratis Hotmail-service waarmee we Het creëren van een gratis e-mail aan de andere kant, hun diensten hebben veel tools en ontwikkeling heeft zeker niets te vragen, nu kun je een nieuwe gebruiker van internet worden en om persoonlijke of zakelijke problemen vragen. Om e-mail, dezelfde reden, hebben we deze site gewijd om u alles over Hotmail te leren en om te beginnen, willen we deze stapsgewijze handleiding over het maken van Hotmail-e-mails graag delen.

Om te beginnen met het maken van ons Hotmail-account

Om te beginnen met het maken van ons Hotmail account. We moeten naar uw browser gaan en in de adresbalk zal de volgende link verschijnen: www.hotmail.com bij het laden van de pagina zult u zien dat dit de portal is waar Hotmail een vorm van toegang tot de inbox is. , die ons vervolgens dient om onze e-mail te checken, deze keer zijn we geïnteresseerd in de “Nu registreren” die we raken en nemen we ons mee naar een formulier dat moet worden ingevuld om te kunnen genieten Onze Hotmail-e-mail is volledig gratis.

Het formulier is opgedeeld in secties waarbij het eerste deel is gebaseerd op persoonlijke gegevens, u moet uw werkelijke gegevens invoeren omdat ze niet publiekelijk worden weergegeven en volledig beveiligd zijn. Het belangrijkste onderdeel is het kiezen van de ID. Onze identiteit Hotmail, dat wil zeggen de naam van onze e-mail, het is verdeeld in twee delen namen of pseudoniemen en de domeinnaam van de server, in het eerste deel kunnen we onze naam invoeren (gevolgd door een nummer of prefix omdat het meestal de algemene naam is die vaak wordt gebruikt) of pseudoniem (ook bekend als nick of bijnaam) en het tweede deel is het domein van de e-mailserver waaruit we kunnen kiezen tussen Outlook, live of Hotmail.

Om deze stap te voltooien, moet je een gedenkwaardig wachtwoord kiezen, maar tegelijkertijd veilig proberen de letters en cijfers te combineren, en benadrukken dat het moet worden onthouden omdat dat de sleutel is die we zullen gebruiken. Gebruik het om toekomstige kansen in te voeren om onze inbox te bekijken.

Hotmail account aanmaken

Hotmail account aanmaken

De volgende reeks opties voor gegevensherstel zal ons in de toekomst helpen als we problemen hebben met het onthouden van onze slogan, omdat deze een echt telefoonnummer zal invoeren gevolgd door de postcode, Aan de andere kant, als u al een e-mail of Hotmail of een andere provider hebt, kunnen we de optie “alternatieve e-mail” invoeren, zodat zij ons het wachtwoord sturen als ze het vergeten zijn.

 

En om te voltooien zullen we de uitdaging van Anti-Spam Hotmail overwinnen, wat heel simpel is, alleen moeten we de karakters invoeren die we hebben getoond in een afbeelding zoals getoond en klaar Voer de laatste stap uit waarop u op “ACCEPTED” zou drukken. Hierin verklaren we dat we akkoord gaan met de servicevoorwaarden. Als alle gegevens goed zijn gepositioneerd, wordt deze automatisch omgeleid naar de nieuwe Onze e-mailinbox.

Als om deze reden niet in het formulier voorkomt laat het ons weten dat we een dergelijk probleem moeten oplossen is heel gebruikelijk dat het gewenste adres niet beschikbaar is, we kunnen een combinatie van domeinnaam proberen of vervangen Vergeet niet dat het geen miso usuario@outlook.com que usuario@hotmail.com is, na het corrigeren van fouten en het doorgeven van antispam zullen we klikken op “Ik accepteer” om de registratie te voltooien.

Hotmail account aanmaken

Hotmail account aanmaken

Zoals je kunt zien is het een heel eenvoudige klus om ze 2 tot 5 minuten met heel kleine investeringen te doen in vergelijking met alles wat ons de Hotmail-servicetijd oplevert, ik hoop dat je het prettig vindt en behulpzaam gids u.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *