Veel mensen hebben Hotmail accounts ontvangen en weten hoe het een van de beste is die er is, en het is geen wonder dat veel mensen accounts hebben. In de afgelopen paar maanden heeft Microsoft echter de service gemaakt, die Hotmail integreert met Outlook, nu allemaal toegankelijk via hetzelfde account en op hetzelfde platform. En in tegenstelling tot wat veel mensen denken dat we niet verliezen vanwege integratie, blijft u op dezelfde manier toegang krijgen, met uw contacten, e-mail en andere bestanden, en gebruikt u hetzelfde adres. Laten we kijken hoe u kunt inloggen bij hotmail

HOE U UW HOTMAIL ACCOUNT INLOGGEN

hotmail-inloggen

hotmail inloggen

Voor ons bestaat er geen twijfel over hoe je Hotmail kunt leren kennen, wetende hoe je dit stap voor stap moet doen, je zult zien hoe eenvoudig en gemakkelijk het is, en wat geheim is, wat heeft De enige verandering is het platform, dat nu is geïntegreerd met de nieuwe Outlook en er zijn meer gratis en interessantere services die alle gebruikers kunnen gebruiken. Het is zelfs beter, en we hebben niets meer te klagen. Controleer dus stap voor stap om Hotmail in te voeren.

Log stap voor stap in bij hotmail

hotmail-inloggen

hotmail inloggen

Leer hoe u Hotmail Outlook-e-mails kunt importeren, bekijk hoe eenvoudig het is en er is niets veranderd:

Importeer Outlook Hotmail-sites: www.hotmail.com

Voer uw e-mailadres en persoonlijk wachtwoord in:

Klik op Aanmelden

Alleen dit om in Hotmail-e-mails te komen, is eenvoudig en gemakkelijker dan ooit, omdat we net het platform hebben gewijzigd. Als u niet bent geregistreerd, moet u weten hoe dit moet, bezoekt u de site en vult u het formulier in met uw gegevens:

Site Hotmail Register: www.hotmail.com

Het aanmaken van een Hotmail-account is gratis en u hebt nog steeds online toegang tot andere gratis diensten, geen wonder dat dit e-mailaccount een van de beste is.
Een hotmail adres aanmaken en gebruiken kost je geen geld en het is voor iedereen, jong of oud, toegankelijk. De bekendste provider van e-mail adressen is Hotmail, een gratis dienst die je overal kan gebruiken. Ben je nog niet in het bezit van je eigen hotmail adres maar wil je er wel graag één hebben, maar weet je niet precies hoe je een eigen hotmail adres aanmaakt? Dan ben je op deze website aan het juiste adres, want hier vindt je alle informatie over het aanmaken van een eigen Hotmail adres.

Hotmail of Outlook

hotmail-outlook

hotmail outlook

Ben je al jaren in het bezit van je eigen Hotmail adres dan heb je misschien al gemerkt dat er iets is verandert. Hotmail.com bestaat namelijk niet meer en je komt nu op de website van Outlook terecht. Geen paniek, je kan je oude Hotmail adres gelukkig nog steeds gebruiken. Als je nu naar de homepage van Hotmail gaat kom je terecht op de Outlook pagina. Daar zie je direct de twee lege balkjes waarin je gewoon je eigen hotmailadres en je wachtwoord kunt invullen. Je komt dan direct terecht in de inbox waarin je e-mails kan versturen en ontvangen. Misschien dat je even moet wennen aan de nieuwe look van je inbox maar in principe werkt alles nog hetzelfde.

Hotmail aanmelden / hotmail aangemeld blijven

Tijdens het aanmelden zie je ook een vakje waarbij staat dat je aangemeld kan blijven als je inlogt. Dit is handig als je vaak van dezelfde computer werkt. Je hoeft dan tijdens het openen van je inbox niet steeds opnieuw je e-mail adres en wachtwoord in te vullen. Let wel op dat het voor anderen hierdoor makkelijker wordt om in jouw inbox te komen als ze je computer gebruiken. Het is niet verplicht om het vakje aan te vinken. Als je het niet prettig vindt dat je computer je inloggegevens onthoudt dan kan je het vakje gewoon open laten.

Hotmail aanmaken

Hotmail aanmaken

Hotmail aanmaken

Heb je nog geen hotmail adres maar wil je graag een hotmail aanmaken? Dan is het aanmaken van een e-mail adres bij Hotmail een goede keuze. Voor het aanmaken van een hotmail account ga je naar de website van Microsoft Outlook of via Hotmail.com! Daar zie je in het blauw staat: registreer je nu. Klik hier en je wordt doorverwezen naar een webpagina waar je allerlei persoonlijke informatie moet invullen. Vul alles zo volledig mogelijk in en klik dan op account aanmaken. Dat is alles wat je moet doen want zodra je op account aanmaken klikt ben je in het bezit van een eigen e-mail adres en kan je aan de slag gaan. Wilt u meer uitleg over dit onderwerp?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *