hotmail

Je account herstellen

Vele malen hebben we grote problemen om Hotmail in te voeren, en enkele van de redenen zijn omdat we hebben geprobeerd om onze persoonlijke account in te voeren en om veiligheidsredenen zal het account worden vergrendeld tot U moet door de gebruiker worden verwijderd.

Eerst gaan we naar onze respectieve browsers en in de adresbalk plaatsen we www.hotmail.com.

Eenmaal hierboven klikt u op de link waar staat ‘Heeft u geen toegang tot uw account?’

Ja, er wordt nu een pagina of tabblad geopend met de tekst ‘Wachtwoord opnieuw instellen‘.

Welnu, nu gaan we waar het zegt: “Ik ben mijn wachtwoord vergeten.” En we hebben daar nog een klik gemaakt.

Zodra dit is gebeurd, volgt onze optie en is er een link met de tekst ‘Stel uw wachtwoord opnieuw in’. Je klikt er nog een keer op.

 

Volg de stappen in de afbeelding om het hotmail-account te herstellen

Je account herstellen

Je account herstellen

Je account herstellen

Je account herstellen

Je account herstellen

Je account herstellen

Je account herstellen

Je account herstellen

 

En net als u zult beseffen, vertelt dit u om uw Windows Live ID, in een paar woorden, uw e-mailadres te geven. Ten slotte plaatst u de beveiligingscode in de authenticatie-afbeelding. En later.

En als laatste afbeelding hebt u uw e-mail opnieuw ingesteld. Ik herinner u eraan dat deze optie in Hotmail voor meer dan één uw nek heeft gered. Sinds Hotmail elke dag informatie wordt verzonden.

Ook een andere manier om correct wachtwoordherstel te maken is dankzij de keuzes die we maken bij het begin van het maken ervan, dwz dat de hersteloptie in dit geval ervoor kan kiezen om het wachtwoord te herstellen Onze mobiele telefoon gebruikt zo dat we rekening houden met de kansen die we hebben bij het aanmaken van accounts. Als we voor deze optie kiezen, krijgen we een code die we later op de hotmail-pagina invoeren en geven ons meteen toegang om een ​​nieuw wachtwoord te maken en te wachten op het wachtwoord dat je niet vergeet. opnieuw eh …

En om te eindigen is er geen andere manier, maar door contact op te nemen met de technische ondersteuning is dit pad verzadigd en kan een snelle maar effectieve respons niet worden gegarandeerd, hoewel het op de trage manier kan worden ondersteund. Soms is technische service gratis als hotmail. Laten we zeggen dat we een formulier invullen en wachten tot een hotmail-agent contact met ons opneemt om onze identiteit te controleren en vervolgens het wachtwoord van onze e-mailinbox opnieuw in te stellen.

Bij dit alles zul je leren, als je twijfelt, kun je ons artikel opnieuw zien en onthoud je alle stappen.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *