Wat is Outlook ?

Dit jaar heeft de manier waarop we de e-mails lezen veranderd, omdat Hotmail.com is verdwenen, maar eigenlijk helemaal niet omdat het nog steeds mogelijk is om hotmail.com in te voeren en in te loggen, maar wat is verdwenen is de naam van de service als een volledig nieuwe dienst, Outlook genoemd. De meer dan 16 jaar dat Hotmail online was hebben gediend voor Microsoft om een ​​nieuwe e-mailservice te ontwerpen met een naam die Windows-gebruikers bekend zullen zijn omdat een van de programma’s hetzelfde is als Outlook.

Er doen zich verschillende twijfels voor bij het praten over deze nieuwe manier van lezen, verzenden en delen van e-mails, aangezien het een aanzienlijke verandering is geweest en hetzelfde bedrijf heeft gezegd dat het niet dezelfde service is als voorheen, maar het is een volledig nieuwe maar accepteert nog steeds adressen van e-mail @ hotmail.com of die eerder compatibel waren met die service. Sommigen van hen zijn:

 

 

Wat is Outlook

Wat is Outlook

Is mijn Hotmail-account verdwenen?
Zoals we hierboven hebben gezegd, nee, uw account zal niet verdwijnen en u hebt er nog steeds toegang toe vanuit Outlook.com.

Zal dit permanent zijn?
De verandering is, wat niet bekend is of het voor altijd zal zijn, is dat de e-mails beschikbaar zijn @ hotmail.com, dus is het aan te raden om een ​​Outlook-account aan te maken en over te zetten.

Verandert u de functies van de dienst?
De verbetering, met een eenvoudiger te begrijpen interfaceontwerp en dezelfde onbeperkte ruimte voor het verzenden en ontvangen van e-mails.

Is het iets?
Het is nog steeds een gratis service waarvoor u niet hoeft te betalen, zodat u deze kunt blijven gebruiken zoals voorheen.

UPDATE OUTLOOK.COM

Hier zijn de stappen om bij te werken naar Outlook.com:

Wat is Outlook

  1. Het invoeren van de nieuwe interface is heel eenvoudig. Ga gewoon naar Outlook.com en toegang tot Hotmail, Live of Msn en uw wachtwoord.

2. Domeinwisseling is niet automatisch. Als u wilt dat uw oude @ hotmail.com verandert in een @ outlook.com, moet u een handleiding instellen. Om deze handeling uit te voeren, voert u ¨Opties¨ / ¨Instellingen meermailopties¨ in. Verander de naam van uw adresmail.

3. U kunt het domein en ook de naam van uw account wijzigen. Bijvoorbeeld: als je naam roger1@hotmail.com was, kun je nu roger1@outlook.com of roger2@outlook.com, enzovoort worden.

4. Als u nog nooit een Hotmail-account hebt gehad, kunt u een nieuw Hotmail-account maken dat u invoert in Outlook.com / Abonneren of Nu registreren / en het formulier invullen.

Dat is alles wat u moet doen om uw Hotmail-account bij te werken naar een Outlook-account.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *